Gyógyulás Flavin italokkal

A Flavin italokban lévő flavonoid vegyületek, szerteágazó pozitív hatásai az emberi szervezetre.

Őseink és a primitív népek gyógyászata alapjában véve abból áll, hogy flavonoidokkal kezelik a betegeket. Sok ismert anyag tartozik a bioflavonoidok közé, például a citrin, heszperidin, rutin vagy a kvercetin.
A molekuláik felépítése is olyan sokrétű, mint a növényvilágé, bár gyakran alig különböznek egymástól. Testünkben a vitaminhoz hasonló hatást fejtenek ki. A C-vitamint például megvédik az oxidációtól, és így hússzorosára növelik e fontos immunanyag hatását.

A C-vitamin az edényrendszerben a nagyobb ereket uralja, míg a bioflavonoidok a mikroszkopikus parányságú kapilláriák világát ellenőrzik, amelyek szinte átlátszó falukon keresztül minden egyes testsejtet ellátnak.
A sejteknek ebben a nagyon érzékeny tartományában kivédeni a kórokozók támadását és megerősíteni a hajszálerek gyenge falait - ez az a feladat, amelyben a bioflavonoidok a növények testében évmilliárdok óta gyakorolják magukat.

Flavin italokEzért ideálisak ezek az anyagok a vérzések, visszértágulások, bőr alatti vérzések gyógyítására és arra, hogy a vérzékenységet végleg megszüntessék. Az új kutatási eredmények szerint a bioflavonoidok segítenek a magas vérnyomás, az allergiák, a vérszegénység, a vér nagy zsírtartalma, az orr- és foghúsvérzés és a fogamzásgátló szerek használatából eredő mellékhatások kiküszöbölésében.
A bioflavonoidok segítségével négy nap alatt sikerült megszüntetni a méhvérzést, mégpedig visszaesés nélkül.

Ezek a természetes növényi anyagok gyorsítják a vérkeringést, ily módon megelőzik a vénás panaszokat, vérkeringési rendellenességeket, sőt még az agyvérzést is.

A C-vitamin és a bioflavonoidok - a B-vitaminok nagy családjához hasonló módon - közösséget alkotnak az anyagcserénkben. Közös bennük, hogy a többi vitaminnal ellentétben egyik sem tartalmaz nitrogént. Vegyi szerkezetükben mind hasonlóak, immunrendszerünk leghatékonyabb fegyverei közé tartoznak.

A különféle baktériumok és vírusok elhárítására kidolgozott stratégiájuk értelmében közel sem engedik a fertőzéseket.

Mostanában mindinkább kiderül, hogy ahhoz a kevés anyaghoz tartoznak, amely képes a rezet és az ólmot megkötni és a testből kiválasztani. Lakásunkban, házunkban csak úgy hemzsegnek a mérgező anyagok, ezért olyan fontos, hogy sok friss gyümölcsöt, salátát, főzeléket tegyünk az asztalra, mivel ezek mind gazdag forrásai a bioflavonoidoknak.
Lehetőleg kezeletlenül fogyasszuk ezeket, mert a fény, a hő és az oxigén elpusztítja a bioflavonoidokat.

Flavin készítményekA Flavin italok pótolják a nem elegendő gyümölcs és zöldségbevitel következtében hiányzó flavonoidok mennyiségét a szervezetünkben.

A Flavin italok gondosan termesztett és válogatott gyümölcsökből készülnek, főként fekete bogyós gyümölcsökből, melyek nagy mennyiségben és sokféle flavonoid vegyületet tartalmaznak.

A biokémikusok szuper tanácsa: fogyasszunk naponta előételnek egy tányérnyi nyers kosztot, amelyet a bioboltban szereztünk be. Utána következik a főétkezés (tojás, csirkemell, hal).
Helyes táplálkozás
mellett egy hét múlva életerősebbnek érezzük magunkat. Hogy miért, azt már felfedezték a fiziológusok: a bioflavonoidok hosszabb ideig tartják életben a mellékvese velőanyagából kiváló, stimuláló és frissítő hormont, az adrenalint. Tovább maradunk frissek, később fáradunk el.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Flavin gyümölcs
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.