Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran ismételt kérdések a Flavinnal kapcsolatban.

Vörös szőlő

Nem hallottam még  a Flavin italokról, mit kell tudnom róluk?

A Flavin italok, kiváló élettani hatással rendelkező (sötét héjú) gyümölcsök kivonatai. A nevükből adódóan nagyon gazdagok flavonoidokban. A flavonoidok igen jelentős szerepet töltenek be az élő szervezetekben: A növényekben a flavonoidok saját egészségük és szaporodásuk céljából vannak jelen.
A Flavin italok legfontosabb tulajdonsága a betegségek és fertőzések megelőzésében/kezlésében, valamint az öregedési folyamatok lassításában nyilvánul meg.

Mire jó a Flavin7 ital?

Bogyós gyümölcsökA Flavin7 italoknak pozitív hatásuk van a szív -és érrendszerre (rugalmas érfalak, csökkenő koleszterinszint, gátolja az érelmeszesedést és a vérlemezkék összetapadását), vérnyomáscsökkentő és antioxidáns hatásuk ismert, védenek a sejtkárosodástól, immunerősítő tulajdonságúak, sportolóknak amolyan természetes doppingként ajánljuk telejsítőképesség növelésére, fokozzák az agyi tevékenység működését, depresszió/szorongás és öregedés ellen alkalmazhatóak.

Milyen összetevőkből áll az ital?

Az általunk forgalmazott Flavin7 ital összetevői: Vörös szőlőlé, feketeribizli lé, feketecseresznye lé, feketeszeder lé, bodzalé, szilvalé, kökénylé + minimális alkohol (0,8%v/v, melynek lényegében semmilyen hatása nincs a szervezetben).

Mik azok a flavonoidok?

A flavonoidok a növényi anyagcsere termékei, szerepet játszanak az íz és a szín kialakításában. Olyan vegyületcsoport, amelynek tagjai leginkább a gyümölcsök héjában és magjában találhatóak meg. Az emberi szervezet számára legalább olyan nélkülözhetetlenek, mint a vitaminok, szerepük van az egészség megőrzésében, a fertőzések és betegségek megelőzésében. A flavonoidok kiváló antioxidáns hatásukról ismertek. A fejlett orvostdumánynak köszönhetően több mint 4000 flavonoid típusú vegyületet ismerünk.

Szervezetünk elő tud-e álíltani flavonoidokat?

Nem, éppen ezért van szükség az értékes tápanyag pótlására. Szervezetünkbe csakis úgy kerülhetnek, hogyha flavonoidokat tartalmazó gyümölcsökkel, növényekkel vagy azok kivonataival táplálkozunk. Esetleg egyedi étrendkiegészítőket fogyasztunk.

Mi a különbség a Flavin7 ital és a Flavin7 Prémium ital között?

A szemfülesebbek helytálló következtetéseket vonhatnak le pusztán a két megnevezésből. A prémium italok tápanyagtartalma közel 20%-kal magasabb a „szimpla” Flavin7 italokénál.

Gyógyulás Flavin7 italokkal
A flavonoidok jótékony hatásai a szervezetre. Gyógyulás Flavin7 italokkal.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Milyen körülmények között tároljam a Flavin italokat?

A felbontásig fénytől védve, hűvös helyen tároljuk. Felbontás után tartsuk a hűtőszekrényben.

Mennyi az ajánlott fogyasztás napi mennyisége a Flavin7 italokból?

Az átlagosan ajánlott mennyiség 50ml/nap. Maximálisan 200ml Flavin7 ital fogyasztása is „megengedett”, azonban ezt a mennyiséget már ne lépje túl.

Mikor a legideálisabb elfogyasztani a Flavin italt?

Szigorú előírásokat ezen a téren nem kell követni, ennek ellenére a legjobb, reggel éhgyomorra fogyasztani. Reggelihez is fogyaszthatjuk, egy kis korty – egy kis falat ütemben.

Tartanom kell-e mellékhatásoktól, esetleg káros következményektől a Flavin7 fogyasztása során?

A tapasztalatok és a vizsgálatok szerint a Flavin7 italnak nem ismertek káros mellékhatásai. Ritka esetben gyomorégésről, hasfájásról lehet azonban hallani. A túladagolás veszélye sem fenyeget, ennek ellenére mégis ajánljuk Önnek, hogy ne lépje túl az előírt (max. 200ml) napi adagot.

Cukorbetegek is fogyaszthatják?

A Flavin7 természetes étrednkiegészítő fogyasztása cukorbetegeknek is ajánlott >>> 50ml/nap.

Folyamatosan fogyasztható a Flavin7 ital?

Fogyaszthatjuk akár folyamatosan is, az ajánlott napi mennyiség (50ml) betartása mellett. Kúraszerűen, megelőzés céljából 4-6 hónapos időszakot javasolunk.

Mennyi idő után érezhetőek a Flavin7 pozitív hatásai?

Általában 8-10 nap elteltével már érezhetjük pozitív hatásait. Ez az időtartam pár nappal csökkenhet/növekedhet is, hiszen függ az egyén egészségi állapotától (mennyire legyengült a szervezet).

Igaz, hogy a Flavin7-tel a kemoterápiás kezelések káros utóhatásai is enyhíthetőek lennének?

Igaz. Kísérletekkel igazolták, hogy a Flavin italok fogyasztásával enyhíthetőek a kemoterápiás kezelések szervezetromboló utóhatásai

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.