A stressz és megelőzése
Segítség Flavin7 italokkal

Hogyan előzzük meg a stresszt? Alternatív módok a stresssz kezelésére. Stresszhatás megelőzés Flavin7-tel.

Az 1970-es évek elején a Washingtoni Egyetem két szakértője, Thomas Holmes és Richard Rahe azt találta, hogy a fontos élethelyzet változások kiváltotta stressz alapján jól felbecsülhető a jövőbeli betegség valószínűsége. Összeállítottak egy 43 élethelyzet·változást tartalmazó listát, és 1-től 100-ig terjedő skálán megjelölték, hogy mennyire erős a stresszt kiváltó hatásuk.

Meghatározhatja saját stresszterhelését, ha összeadja azoknak a listán szereplő eseményeknek a pontszámát, amelyeken az elmúlt évben keresztül ment. Ha a végeredmény 150nél nagyobb, akkor egészségi állapota a közeljövőben 50%os valószínűséggel romlani fog, 300 fölötti érték esetén 90% az esélye erre - hacsak nem csökkenti nagyon hatékonyan a stresszt.

Mit ajánl a természetgyógyász?

Stressz ellen Flavin7 italokkalNaturopátia.
Azt fogják javasolni Önnek, hogy táplálkozzon egészségesen és fogyasszon multivitamin, valamint nyomelem-készítményeket azoknak a tápanyagoknak a pótlására, amelyeket a stressz alatt álló szervezet sokkal gyorsabban dolgoz fel. Közérzetét ne dohányzással, szeszesital-fogyasztással, kávéval vagy nyugtatókkal próbálja javítani inkább tornázzon, végezzen relaxációs gyakorlatokat, vagy meditáljon. Rendszeresen engedélyezzen magának egy kis kikapcsolódást, amikor teljesen kipihenheti magát.

Fitoterápia
A lazítás elősegítése érdekében igyon citromfű, kamilla, macskamenta vagy hársfateát. Étrendje zabot is tartalmazzon.
A terapeuta erősebb nyugtató hatás ú növényeket, köztük macskagyökeret, kankalint vagy a regeneráló szerek közül vasfűt, orbáncfűt rendelhet. Az életmódban is változtatásokat javasol.

Homeopátia
Rendszerint ignatia 30-at írnak fel érzelmi megrázkódtatás, például közeli hozzátartozó halála esetén. A uomica 40 akkor segíthet, ha a beteg agyondolgozta magát, kirúgott a hámból, túlette vagy itt a magát, és ezért emésztési panaszai támadtak, ingerlékeny lett.

Flavin7 1000mlFlavin7
A stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük. A stressz következtében keletkező szabadgyököket a Flavin7 italok sikeresen tudják semlegesíteni, ezzel csökkentve a károkozásukat a szervezetünkben.

Viselkedésterápia
A terapeuták szerint meg kell tanulni relaxálni például jóga segítségével, vagy egyszerű lazítással. Szabja meg, mit és mennyit fog elvégezni adott idő alatt. Tanuljon meg nemet mondani! Óránként adjon magának 5 perc szünetet! Nézzen szembe a problémáival, és foglalkozzék velük! Átgondolni valamit vagy rágódni rajta nem ugyanaz!

Művészeti terápia a pácienseket arra biztatják, hogy feszültségüket, kudarcélményeiket kreatív módon vezessék le. Az önkifejezésnek ez a módja olyan gondolatokat és érzéseket kelthet, amelyekről korábban sejtelmük sem volt, s mindezt úgy tehetik, hogy nem nehezedik vállukra a teljesítmény kényszere.

Gyógyulás Flavin7 italokkal
A flavonoidok jótékony hatásai a szervezetre. Gyógyulás Flavin7 italokkal.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Tajcsicsüan a lassú, egybefüggő mozdulatsorok segítségével a test, a lélek és az érzelmi élet egyensúlyba kerül; enyhül az izomfeszültség, és egyenletessé válik az energiaáramlás. Megtanítják a pácienseknek a helyes légzést, mindenekelőtt a teljes kilégzést, amely elősegíti a relaxációt. Művelői szerint a tajcsicsüan páratlanul stresszmentes légkört és belső harmóniát teremt, s emellett még a testtartást is javítja.

Egyéb alternatív gyógymódok

Tánc-mozgásterápia
Enyhíti az izomfeszültséget, illetve erősíti a relaxálást, miközben elősegíti az elfojtott érzelmek kifejezését.

Színterápia
Ha a munkahelyen kicserélik a fénycsöveket vibrálásmentes, a természetes nappali fényhez hasonló megvilágítást adó villanykörtékre, csökkenhet a stressz.

Masszázs
A finom, cirógató, mozdulatokkal végzett teljes testmasszázs kiegyensúlyozottabbá teszi a pácienst, s így könnyebben meg tud majd birkózni a problémával.
A talpmasszázs a kezelés alapvető célja a relaxált állapot előidézése, de a szervi tüneteket is megszüntetheti.

Zeneterápia
Egy stresszel teli nap végén jó kikapcsolódás az otthoni zenehallgatás. A csoportos zeneterápia sokat segíthet abban, hogy a stressztől gyötört páciens ellazuljon, és a többi résztvevővel is megossza érzelmeit.

Autogén tréning a betegeket meg lehet tanítani arra, hogy enyhítsék a már meglevő izomfeszültséget és stresszt, s a jövőben magabiztosabban kezeljék a stresszhelyzeteket.

Hipnoterápia
A hipnózis alatt álló betegnek adott szuggesztiók hatása később is érvényesül.
A relaxáció elősegítésére a betegeket az önhipnózisra is megtanítják jóga testtartást és légzéstechnikát tanítanak a relaxáció elősegítésére, test és lélek egyensúlyának helyreállítására.

Mit mond az orvos?

Az orvosok hosszabb távra általános tanácsokat adnak betegeiknek a stressz csökkentésére, rövidebb távra pedig feszültségoldó szereket írnak fel.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.