Flavin 7 vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

A Flavin 7 gyümölcslé a betegségek megelőzésében játszik kiemelt szerepet, nagyszerű rákmegelőző tápanyag.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Pátkai János, Cegléd » Daganat, erőnlét növelő
Idős férfi vagyok. Két évvel ezelőtt kiderült, hogy műthetetlen tüdő daganatom van. Sugárkezelést és kemoterápiát kaptam. Nem olyan régen elkezdtem szedni a Flavin 7 italt. Három üveggel ittam eddig a Flavin 7-ből. Közérzetem nagyon jó, erősebbnek érzem tőle magam. Köszönöm!
Márton Ferencné, Budapest » Immunrendszer erősítés
A Flavin7 italt napi 5 ml-es adagolásban szedem és hatására az immunrendszerem nagyon megerősödött. Évek óta nem kaptam el semmilyen fertőző betegséget. Szellemileg is felfrissültem, 65 évesen végeztem el sikeresen az ECDL számítógépes tanfolyamot.
Hegedűs Zoltán, Nagykanizsa » Stressz, iskola, tanulás, memória
16 éves fiú vagyok. Iskolai gondok, tanulási nehézségek, stressz okozta rossz közérzetemet. Az orvostól fájdalomcsillapító gyógyszereket kaptam, majd javaslatra kipróbáltam a Flavin 7 - et. A Flavin 7-ből 4 hónapig napi háromszor ittam. Két hónap elteltével figyeltem fel arra, hogy gyorsabban tudom felfogni az anyagot és nem vagyok olyan fáradékony. Megszűntek fejfájásaim is. Gondolkodásom frissebb, jobb lett. Megszűnt a levertség érzése. A mai napig évente fogyasztok 3-4 hónapon át Flavin 7-et.
Nagy Gyöngyi, Szeged » Immunerősítés, Betegség megelőzés
Kisfiam 3 éves. Óvodai beiratkozáskor kezdtük el a Flavin 7 termék szedését általános immunerősítés céljából. Naponta 5 ml-t kapott belőle 2008. októbertől 2009. márciusáig. Kristóf az óvodai beilleszkedést hiányzás nélkül tudta le. A téli időszakban nem volt beteg. A termék kissé kesernyés íze egyáltalán nem zavarta a gyereket.
Kreisz Árpádné, Zalaegerszeg » Rák gyógyítás
58 éves férfi vagyok. Rosszindulatú daganatot találtak az agyamban és húgyhólyagomban is. Elváltozások keletkeztek a tüdőmben is, amire semmilyen gyógyszert nem tudtam szedni. 1 éve szedem a Flavin 7 italt napi 10 ml mennyiségben. 20 hónap elteltével kaptam az agydaganatomra sugárkezelést. Meggyőződésem, hogy a Flavin 7 jótékony hatásának köszönhetem, hogy állapotom a súlyos betegség ellenére is kielégítő.
Rajkné Hámori Anikó, Répcelak » Immunrendszer erősítés, Izompanaszok
34 éves nő vagyok. Immunrendszer megerősítésére, betegségek megelőzésére kezdtem el használni a Flavin 7 italt. Naponta 5 ml-t iszom belőle. Jó fizikai állapotba kerültem. Izompanaszaim megszűntek. Azóta rendszeresen sportolok. Védettséget nyújtott az influenza ellen, pedig munkám miatt naponta közösségben vagyok.
Kabainé Fonyódi Erzsébet, Hódmezővásárhely » Ideg erősítés, változó kor
63 éves asszony vagyok. Betegségem: idegi és fizikai megterhelés és a változáskori csontritkulás az utóbbi 3 évben, stb. Kezelőorvosom Pausogest filmtabletta szedését javasolta. Emellett a Flavin 7-et 3-4 hónapig kúraszerűen, napi 5 ml mennyiségben fogyasztottam. A közérzetem jó volt, nem voltam fáradékony, a fizikai munkát is könnyebben végeztem. A csontritkulás is egy év alatt kifejezetten javult, amit a vizsgálatok is megerősítettek. Egy év alatt a gyógyszert el tudtam hagyni, csak a Flavin 7 - et használom. A panaszaim sem jönnek elő éjszaka, mint azelőtt.
Pataki Izabella, Szekszárd » Fibróma, jobb étvágy, közérzet, alvás
Édesanyámnak van egy fibromája, amivel évek óta szenved. Elkezdte használni a Falvin 7 italt és már 2 hét múlva érezte a hatását. A fibroma összehúzódott és már nem feszítette annyira a hasát. Jobb lett az étvágya és javult a közérzete is. Nyugodtabban aludt tőle.
Szél Erzsébet, Cegléd » Fejfájás, szédülés, rosszullét
32 éves nő vagyok. Fejfájás, szédülés, rosszullét okoz problémát nálam. Teljes kivizsgálással sem sikerült megtalálni mi okozza a problémát, de azért infúziós kezeléseket és gyógyszereket kaptam, melyek semmi változást nem hoztak. Édesanyám ismerőse javasolta, hogy szedjem a Flavin 7-et. Három üveggel megittam és elmúlt a szédülésem, fejfájásom. Naponta 5 ml-t fogyasztottam belőle. Rosszulléteim elmúltak. Nagyon örülök, hogy elfogadtam az ajánlatot és kipróbáltam ezt a terméket. Nagyon köszönöm a remek közérzetet és a problémamentes létemet, mert bizony nagyon rám fért oly sok idő után.
Meszes István, Szekszárd » Magas vérnyomás
50 éves férfi vagyok. Magas a vérnyomásom, erre a problémára kerestem valamilyen megoldást. Kezelőorvosom vérnyomáscsökkentő tabletta szedését javasolta. Én pedig kipróbáltam a Flavin 7 készítményt. Azt tapasztaltam, hogy magas vérnyomásom beállt a normál szintre, és közérzetem is jobb lett. A Flavin 7-ből naponta 5 ml-t fogyasztottam.
Tószegi Józsefné, Budapest » Jobb közérzet, állóképesség növelés
45 éves nő vagyok. Eddig a Flavin 7 készítményt próbáltam ki. Ezt az előírásoknak megfelelően adagoltam. Tapasztaltam, hogy jobb lett a közérzetem, az ellenálló képességem, valamint javult a fizikai terhelhetőségem.
Grédics Anikó, Miskolc » Gyulladások, fájdalmak
27 éves lány vagyok. Szervezetemben hosszabb ideje gyulladások vannak. Gyulladás gátló tablettákat szedtem, ami nem tett jót a gyomromnak. Fél évig napi kis adagban szedtem a Flavin 7 italt. Ezt követően enyhültek a gyulladással járó fájdalmak, valamint megerősödött a szervezetem.
Tóth Gáspár, Békécsaba » Erőnlét növelés
30 éves férfi vagyok. Nagyon sokat dolgoztam és szükségét éreztem annak, hogy több ásványi anyagot vigyek be szervezetembe. Ezért pár hónapig kis dózisban ittam a Flavin 7 italt, mely nagyon jó hatással volt rám s a szervezetemre. Amikor szükségét fogom érezni, újra fogyasztani fogom.
Szegedi Márton, Budapest » Gége rák
66 éves férfi vagyok. 2008. márciusában rosszindulatú gége daganatot állapítottak meg nálam az orvosok. Flavin 7 ital fogyasztásával elkerülhetővé vált számomra a gégemetszés. Dózis: 10 ml/nap. Pető Zsolt, Budapest » Fizikai és szellemi teljesítőképesség javítása
43 éves férfi vagyok. Fizikai és szellemi teljesítőképességem javítására kezdtem el szedni a Flavin 7 italt. Három hónapon át rendszeresen fogyasztottam a terméket, napi 10 ml-t ittam belőle és éreztem a javulást.
Hegedűs Zoltánné, Kiskunmajsa » Terhességi toxémia
33 éves nő vagyok. Terhességi toxémiám volt, a vártnál 1 hónappal korábban szültem. Szülés után a szövetekből nehezen szívódott fel a sok víz. A kislányomat 20 hónapos koráig szoptattam, de az étvágyammal probléma volt. 46 kg volt a súlyom, magasságom 164 cm. Állandóan szédültem, rossz volt a közérzetem. Ebben az időszakban ismerkedtem meg a Flavin 7 termékkel. Három hónapos kúra után javult az étvágyam és 52 kg-ra, az eredeti súlyomra híztam. A 3 hónapos kúrát a téli időszakban minden évben megismétlem.
Postás Tibor, Budapest » Jó közérzet és fizikum
40 éves egészséges férfi vagyok. A flavin7 italt használom folyamatosan. (3x20 nap/3 flakon, majd 20 nap szünet és ismétlés 3x20 nap/3 flakon) Van, aki naponta fél dl pálinkát iszik, én a FLAVIN7 - et választottam, a hatása csodálatos a közérzetemre, fizikumomra.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Szilágyi Hajnalné, Beatrix, Szombathely » Étvágytalanság
3 éves kislányom a téli időszakban gyakran betegeskedett. Problémát jelentett számunkra kislányunk étvágytalansága is, valamint az, hogy gyors ütemben növekedett. Flavin 7 italt ivott folyamatosan, napi 1-2 ml-t. Ennek eredményeként szinte egész évben alig volt beteg, nőtt az étvágya. Súlya megfelelő, 15 kg, magassága 90 cm.
Szalainé Hámori Lilla, Eger » Leukémia
6 éves leukémiás kisfiú anyukája vagyok. Gyermekem a betegsége során hepatitis C fertőzést kapott, kemoterápiás kezelést, majd a májra interferon kezelést kapott. A májfunkció mindig magas volt, kétszeres vagy háromszoros. A Flavin 7 szedését követően tökéletes a GOT és a GPT érték. Kisfiamnak jó az állapota, májfunkciós értéke tökéletes.
Balogy György, Dunaújváros » Magas vérnyomás
50 éves férfi vagyok. Magas vérnyomásom okozott problémát. Havonta megiszom egy üveg Flavin 7-et. Ennek eredményeként a magas per értékeim 80-90 közé lementek.
Grünwaldné Pintér Fanni, Békéscsaba » Veseelégtelenség, ciszta
13 éves kislányomnál 1998-ban súlyos veseelégtelenséget állapítottak meg az orvosok. A vesékben növekvő és sokasodó cisztákat találtak, emelkedett a vérnyomása. Ednyt, Augmentin, Zinnat tablettákat kapott, valamint klinikai kezelései voltak. Kislányomon a gyógyszeres kezelés nem segített, csak romlott az állapota a gyógyszerek szedése és a kezelések ellenére is. Amikor megismertük a Flavin 7-et, szedni kezdtük, ezáltal a gennyes vizelése megszűnt, a ciszták fokozatosan eltűntek, ma már helyein csak hegesedés látható. Laboratóriumi eredményei azóta jók, vérnyomása teljesen rendeződött. Közérzete jobb, immunrendszere erősebb, ezért a gyakori, téli nehezen múló influenzák megszűntek.
Kővári Szilárdné, Sopronkövesd » Melldaganat
55 éves nő vagyok. Rosszindulatú melldaganat miatt műtöttek meg, majd 4 évre rá petefészek daganat miatt. Az első műtét után 6, a második műtét után 9 kemoterápiás kezelést kaptam.2 éve iszom a Flavin 7 italt napi 2x10 ml-es mennyiségben. Ez tart mind a mai napig. Amióta az önök termékét fogyasztom jobb a közérzetem, jobb az étvágyam, nem vagyok fáradékony. Az egészségi állapotom jelenleg jó. Orvosi ellenőrzésekre járok. Az ellenőrző vizsgálati eredményeim negatívak. Ismerőseimnek is ajánlottam a termékeket, miután saját magamon tapasztaltam a készítmény gyógyító hatását. Férjem is fogyasztja függetlenül attól, hogy ez idáig nem beteg, de az a tapasztalata, hogy közérzete sokkal jobb lett.
Bártfai Ilona, Veszprém » Vastagbélrák, kemoterápia
56 éves nő vagyok. 2007. májusában műtöttek vastagbél daganattal. Hat hónapon át kaptam kemoterápiás kezelést. 2007. decembere óta szedem a Flavin 7 italt, eleinte napi 2x10 ml-t ittam belőle, később napi 2x5 ml-t. A Flavin 7 szedésével lényegesen jobb lett az erőnlétem, a hangulatom
Baltás József, Békéscsaba » Beteg végtagok, izületi fájdalmak
51 éves férfi vagyok. Születési rendellenességből, illetve balesetből származó beteg végtagok és izületi fájdalmaim okoznak problémát. Relifex-et, Surgam-ot szedtem, gyógyfürdőbe jártam és segédeszközöket használok. Egy évvel ezelőtt kezdtem el szedni a számomra addig ismeretlen Flavin 7 - et. Amióta ezt fogyasztom, ízületeimben gyógyító változást tapasztalok. Fájdalmaim enyhülnek, könnyebb a járásom és még emellett idegrendszeremre is jó hatással van a termék. Öt hónapig 2x10 ml-t, jelenleg 2x5 ml-t fogyasztok belőle.
Szontágh János, Nagykanizsa » Koszorúér műtét
59 éves férfi vagyok. 2001-ben infarktusom volt. Koszorúér műtéten estem át. Hagyományos gyógyszereket írt fel az orvos. A műtét utáni állapot a Flavin 7 szedése mellett szépen javult. Két évig naponta 2x5 ml-t fogyasztottam belőle. A kísérő jelenségek fokozatosan javultak. Alvászavaraim múlóban vannak, közérzetem egyre jobb. Mindenképpen a Flavin 7-nek tudom be a gyógyulást.
Csécsei Barnabásné, Szekszárd » Vérnyomás, anyagcsere zavarok
60 éves cukorbeteg nő vagyok. Rossz a vérnyomásom és 22 éves korom óta anyagcserezavarokkal küzdök. Naponta 4 alkalommal kell az inzulin, valamint vérnyomáscsökkentő gyógyszert szedek. A változó kor után lettem súlyos cukorbeteg. Immunrendszerem rendkívül gyenge volt. Elkezdtem szedni a Flavin 7 italt 3x5 ml mennyiségben, ha romlott az állapotom 3x10 ml-t ittam belőle. Cukorszintem beállt, ha nyugodt vagyok 17-ről lemegy 9-re. Vérnyomásom megfelelő, közérzetem jelentősen javult. Széklet problémám is megoldódni látszik.
Hujbert Lilla, Szentgothárd » Asztma, allergia
Kisfiam még csak 5 éves, de asztmás fulladása és allergiája van. Hagyományos gyógyszeres kezelést kapott, majd kb. négy hónapja elkezdte fogyasztani a Flavin 7 készítményt. A Flavin 7 ital szedése óta kisfiam tünetei megszűntek. Állapota sokat javult. Teherbíró képessége kiváló, fulladása megszűnt. A Flavin 7-ből naponta 2x5 ml-t kap.
Kecskeméti Jánosné, Miskolc » Candida, anyagcsere zavar, túlsúly
40 éves nő vagyok. A panaszaim: Candida, anyagcserezavar, túlsúly. Elkezdtem fogyasztani a Flavin 7 italt, napi 5 ml-t. Az elmúlt három hónap alatt anyagcsere zavaraim megszűntek, csekély diéta mellett 27 kg-ot fogytam.
Kristóf Szilárdné, Győr » Cukorbetegség, vizes láb, vese, ciszták
66 éves asszony vagyok. Többféle problémám is van. Vizesedik a lábam, cukorbeteg vagyok, a vesémen ciszták vannak, méhdaganatot is találtak nálam, érelmeszesedésem és szívgyengeségem is van. Különféle gyógyszereket szedek ezekre a problémákra. Javasolták, hogy próbáljam ki a Flavin 7 készítményt. Ebből most is naponta 5 ml-t iszom meg. Észrevettem, hogy a lábvizesedésem csökkent, majd fokozódott a mozgathatósága is.
Farkas Károly, Nyíregyháza » Húgyhólyagrák, Agyrák
58 éves férfi vagyok. Rosszindulatú daganatot találtak az agyamban és húgyhólyagomban is. Elváltozások keletkeztek a tüdõmben is, amire semmilyen gyógyszert nem tudtam szedni. 2005. augusztus óta szedem a Flavin 7 italt napi 10 ml mennyiségben, valamint gyógyteát iszom rendszeresen. 20 hónap elteltével kaptam az agydaganatomra sugárkezelést. Meggyõzõdésem, hogy a Flavin 7 ital jótékony hatásának köszönhetem, hogy állapotom a súlyos betegség ellenére is kielégítõ.
Fodor Dezsőné, Balatonfenyves » Mellrák
68 éves nő vagyok. Emlõ rosszindulatú daganata miatt megműtöttek 2009 május 5.-én. Cytostatikus kezelést kaptam. A Flavin7 italt 2009 április 9-től szedem. Naponta 20 ml-t iszom belőle a mai napig. A kezelések után jól érzem magam, nincs hányingerem. Egyáltalán nem hull a hajam. Jó az étvágyam, tartom a súlyomat. Ellenõrzéskor a vérképem rendben van.
Horváth Julianna, Szeged » Fejfájás, szédülés
32 éves nõ vagyok. Fejfájás, szédülés, rosszullét okoz problémát nálam. Teljes kivizsgálással sem sikerült megtalálni mi okozza a problémát, de azért infúziós kezeléseket és gyógyszereket kaptam, melyek semmi változást nem hoztak. Édesanyám ismerõse javasolta, hogy szedjem a Flavin7 italt. Három üveggel megittam és elmúlt a szédülésem, fejfájásom. Naponta 5 ml-t fogyasztottam belõle. Rosszulléteim elmúltak. Nagyon örülök, hogy elfogadtam az ajánlatot és kipróbáltam ezt a terméket. Nagyon köszönöm a remek közérzetet és a problémamentes létemet, mert bizony nagyon rám fért oly sok idõ után.

Gyógyulás Flavin7 italokkal
A flavonoidok jótékony hatásai a szervezetre. Gyógyulás Flavin7 italokkal.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Flavin

Flavin Árak
Flavin 7 ital, 500 ml 14.171 Ft
Flavin 7 Prémium ital, 500 ml 16.171 Ft
Flavin 7 Jubileum ital, 1000 ml 22.171 Ft
Flavin 7 Összehasonlítás

PayU Vásárlói tájékoztató


Biomax Szállítási Idő

Személyes Átvétel bővebben »

VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!

Ajánlott Fogyasztási mód: fogyasztás előtt rázzuk fel az üveg tartalmát. A folyadékot 2 percig tartsuk a nyelvünk alatt, majd nyeljük le.

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.